Tjernobyl

Spexare och vänner!

I år välkomnar vi er till natursköna Pripyat året 1986!
Vad hände i Pripyat egentligen när reaktor 4 i Tjernobyl sa POOFF!?

Produktionen är igång, och för tillfället jobbar vi hårt på spexhelg nummer 2!
Under en månad kvar till premiär, ni kan redan nu boka era biljetter här via hemsidan!

BOKA BILJETTER!

Slutsålt

Nu kan vi stolt meddela att Vasaföreställningen på tisdag är SLUTSÅLD!! Tack till alla som varit och sett samt deltagit, och hoppas att ni som ännu kommer att se vår produktion kommer att njuta minst lika mycket som vi gjort!

Vill ni ännu se vårt spex kan ni dyka upp före kvällens föreställning eller boka plats till föreställningarna i Åbo och Hesa! 😉

 

 

Biljettförsäljning!

SPEXARE och VÄNNER!! För alla er som tycker att det är för jobbigt eller komplicerat att boka biljett över internet, eller om du tycker bättre om traditioner.

Då ska du KOMMA till Åbo Akademi och boka din biljett hos oss. Vi hjälper dig.
Vi sitter utanför Restaurang Alexander mellan kl. 11.30 och 13.00 följande datum;

3.4.2012, 4.4.2012, 10.4.2012, 12.4.2012

Så är inte bokning över internet din grej!? Dyk upp här så fixar vi en biljett samt ett leende åt dig! 😉

SYhFILIS

Hej på er alla!! Igår var Wasaspexets styrelse med i SYhFILIS-Race! Vi har gjort massor med dumma o knasiga saker och säkerligen gjort bort oss en del. Temat var 1930-tal och vi var då naturligtvis klädda som osthamburgare! Otroligt söta sådana! Tyvärr har jag ingen bild på detta men kanske det kommer in en bild senare!? 😉 Roligt var det och relativt bra gick det! Ikväll fortsätter vi Pampasveckan med mer Spexigheter! Vi ska prova skumppa så att ni, kära publik, bara får det bästa! Så kom ihåg att boka er biljett innan det är för sent!! 🙂

 

Over and out

/Sekreteraren

Spexhelg nr. 2!

Inkommande helg är det dags för våran andra spexhelg. På en spexhelg är hela produktionen samlad och det målas, spikas, sys, sjungs, sminkas och ett något så när kontrollerat kaos råder.Vi börjar på fredagkväll och spexavslutar helgen på söndag med ett genomdrag.

Vill du vara med i scenografi- eller sygruppen är det ännu inte för sent – skicka ett mail till spexhelg@gmail.com där du skriver ditt namn samt om du har några specialdieter.

Under helgen kommer det även att laddas upp foton, så glöm inte att kolla in hemsidan!

DANSARE SÖKES!

Kan du dansa? Eller kan du hålla takten? Wasaspexet söker nu dansare!  Kom till Academill 15.2 kl 19.00. Träff utanför restaurang Alexander. Där får ni träffa vår underbara koreograf Anna Klemets samt diskutera träningstider. Välkomna!